Error, no Ad ID set! Check your syntax!
Hjem   >   Kultur   >   Byr på sommerlige toner
Pressefoto

Pressefoto

Byr på sommerlige toner

HEMNE: Førstkommende søndag arrangerer Hemne Menighetsråd sommerkonsert i Hemne kirke.

 

Det inviteres til en morsom og annerledes konsert i Hemne kirke søndag. På den kirkelige scenen står Gunhild Bjørkøy, som opprinnelig er fra Hemne, og Jan Junker.

Gunhild Bjørkøy er utflyttet hemnværing og startet faktisk sin karriere som organist i Hemne. Hun er i dag bosatt i Porsgrunn hvor hun fungerer som kantor ved Stridsklev kirke. Hun har holdt en rekke solokonserter på orgel, blant annet i Oslo domkirke, Risør kirke, Skien kirke og Arendal trefoldighetskirke. De to siste årene har hun sammen med Jan Junker holdt en rekke konserter.

Jan Junker er en musiker med internasjonal karriere. Han har master i fløyte fra Staatliche Hochschule i Freiburg. Han har et repertoar på over 40 fløytekonserter og har turnert i over 50 land som solist med bl.a Heielberger Kammerorchester, Dresdner Sinfoniker, Stuttgarter Philharmoniker, kammerorchester Basel og Kringkastingsorkesteret. Han har også vært ansatt hos den norske opera.   Jan Junker har stor kunnskap om musikken som blir fremført, og er flink til å krydre det hele med morsomme historier om både musikken og komponistene.

 

Av May S. Bjørkaas

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Comments

comments