Hjem   >   Næringsliv   >   Bytter navn til Varig
Gjensidige Hemne Brannkasse endrer nå navn til Varig.

Gjensidige Hemne Brannkasse endrer nå navn til Varig.

Bytter navn til Varig

HEMNE: Gjensidige Hemne Brannkasse endrer navn. Årsaken er blant annet et ønske om å redusere forvekslingsfaren med Gjensidige Forsikring ASA.

 

Samtlige brannkasser i Norge endrer nå navn til Varig. Årsaken er et ønske om å redusere forvekslingsfaren med Gjensidige Forsikring ASA, og i større grad synliggjøre de lokale og kundeeide selskapene brannkassene er og har vært.

 

Samarbeidet med Gjensidige vil imidlertid fortsette som før.

– Vi har et veldig godt samarbeid med Gjensidige Forsikring. Vi har felles opprinnelse og historie og er fullt integrert i deres systemer. Vi kombinerer alt det positive forsikringsselskapet står for med lokal tilstedeværelse, skadeforebygging og et stort engasjement for lokalmiljøene vi er representert i. Samfunnsansvar opptar mange bedrifter i disse dager. Vi har i alle år vært samfunnsaktør, og det har vist seg å være en god kombinasjon som videreføres og utvikles framover, sier daglig leder i Varig Forsikring Hemne, David Bessaker Monkan.

David Bessaker Monkan

David Bessaker Monkan

– Vi liker å si at våre kunder får noe ekstra når de er kunder i det lokale selskapet. Vi setter vårt eget preg på kundeopplevelsen, legger han til.

 

Av May S. Bjørkaas

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Comments

comments