Hjem   >   Næringsliv   >   En måned unna innflytting
Det er innspurt ved «Elvebredden». 30.juni står ferske eiere klare til å låse opp dørene til sine splitter nye leiligheter. Leilighetsprosjektet har parkering i kjelleren med heis opp til leilighetene.

Det er innspurt ved «Elvebredden». 30.juni står ferske eiere klare til å låse opp dørene til sine splitter nye leiligheter. Leilighetsprosjektet har parkering i kjelleren med heis opp til leilighetene.

En måned unna innflytting

HEMNE: Leilighetsprosjektet «Elvebredden» er i rute. 30.juni er deadline, og da er alle solgte leiligheter innflyttingsklare.

 

 

Vi har fått en liten sniktitt på leilighetene som Bolig & Næringsbygg har oppført like ved Søa. Prosjekt «Elvebredden» nærmer seg målgang, og 14 av 16 leiligheter er solgt.

– Vi har god tro på at også de to siste leilighetene blir solgt om kort tid, sier daglig leder Erik Stølen, som geleider oss rundt i leilighetene i mellom slagene.

Fra unge via barnefamilier til eldre har kjøpt leilighet her.

– Det er et ganske rolig område, samtidig som det er sentralt. Her har du alt i umiddelbar nærhet. Og du har sola på en av verandaene hele dagen, påpeker Stølen.

Leilighetene er lyse og romslige, og daglig leder i Bolig & Næringsbygg, Erik Stølen, er snart klar for å overlevere nøklene. – 30.juni skal leilighetene være ferdige, sier Stølen.

Leilighetene er lyse og romslige, og daglig leder i Bolig & Næringsbygg, Erik Stølen, er snart klar for å overlevere nøklene.
– 30.juni skal leilighetene være ferdige, sier Stølen.

Bolig & Næringsbygg startet grunnarbeidet i fjor vinter, og i skrivende stund er samtlige leiligheter i andre etasje ferdige. Når juni er passert skal alle leiligheter stå ferdige og klare til å ta i mot sine eiere.

 

En av eierne er Kari Kroknes (49). Hun flytter fra Trondheim til Hemne og har sikret seg leilighet ved elvebredden – i gåavstand til jobben.

– Jeg har begynt i jobb ved Hemne bibliotek så nå selger jeg leiligheten min i Trondheim, smiler Kroknes.

Som selv har valgt ut farger og kjøkkeninnredning.

– Her går det i grågrønt på veggene og en mørk kjøkkeninnredning. Jeg er litt lei av hvitt, ler Kari som losjerer hos sønnen inntil leiligheten står ferdig.

– Jeg gleder meg til å flytte inn. Og jeg er positivt overrasket over hvor lenge jeg har sola på inngangssiden, konkluderer Kari som snart får nøkkelen til sin splitter nye leilighet.

Kari Kroknes flytter fra Trondheim til Hemne og har kjøpt en treroms leilighet som hun gleder seg til å flytte inn i. – I september fyller jeg 50 år så da blir det nok en innflyttingsfest, ler Kari, som har valgt litt andre farger i sin leilighet. – Jeg er litt lei av hvitt, smiler 49-åringen som nå gjør hemnværing av seg.

Kari Kroknes flytter fra Trondheim til Hemne og har kjøpt en treroms leilighet som hun gleder seg til å flytte inn i.
– I september fyller jeg 50 år så da blir det nok en innflyttingsfest, ler Kari, som har valgt litt andre farger i sin leilighet.
– Jeg er litt lei av hvitt, smiler 49-åringen som nå gjør hemnværing av seg.

 

Bolig & Næringsbygg har for tiden mange jern i ilden. 20 ansatte er fullt sysselsatt – både med prosjektet «Elvebredden» men også med andre jobber.

– Vi har hatt ansvaret for et nytt kontorbygg i tilknytning til ny ovn ved Wacker og vi har en god del betongjobber. Vi har også et område i Støllia hvor det skal bygges leiligheter. Jeg tør ikke si noe om oppstartsdato der, men markedet tilsier at det er behov for flere leiligheter og det er mye som skjer i Hemne for tiden, påpeker Erik Stølen, som også har en del forespørsler på eneboliger.

– Ikke så mange som før, men noen er det, legger han til og mener aktiviteten i Hemne er stor og gir ringvirkninger til mange.

 

Ved elvebredden gjenstår også uteområdet.

– Grønareal skal opparbeides, og det skal lages en gangvei langs elvekanten bort til gamle Søa bru. Så her har vi nok å gjøre fram mot ferdigstillelse, mener Stølen.

 

Av May S. Bjørkaas

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Comments

comments