Error, no Ad ID set! Check your syntax!
Hjem   >   Nyheter   >   Er fortsatt savnet
23-åringen er fortsatt savnet, og politiet trenger nye opplysninger før nye søk igangsettes. Etterforskning pågår fortsatt.

23-åringen er fortsatt savnet, og politiet trenger nye opplysninger før nye søk igangsettes. Etterforskning pågår fortsatt.

Er fortsatt savnet

HEMNE: 23-åringen som opprinnelig er fra Eritrea og som ble meldt savnet 20. desember er fortsatt ikke funnet til tross for omfattende leteaksjoner.

 

Omfattende leteaksjoner i regi politiet med bistand fra Sivilforsvaret, Røde Kors, Kystvakta og frivillige har så langt ikke gitt resultater i letingen etter 23-åringen som ble meldt savnet 20.desember.

 

Søk i sentrumsområde samt søk med helikopter har så langt ikke gitt resultater, og det gjorde heller ikke søket som ble arrangert ved Roberget, og i sjøen i Hemne og Snillfjord sist helg.

– Etterforskningen fortsetter, men vi har veldig få opplysninger å gå etter. Derfor er vi nå avhengige av ny informasjon, og vi er spesielt interessert i om noen har gjort observasjoner onsdag 20. desember fra klokken 09 og utover i og rundt Kyrksæterøra, sier politibetjent Ole Johan Vassli ved Hemne og Snillfjord Lensmannskontor.

 

Han henstiller også igjen om at folk sjekker kjellere, garasjer og uthus.

– Vi har søkt på plasser hvor vi vet han har vært, uten hell. Derfor oppfordrer vi igjen om at folk sjekker slike steder. Vi har selvfølgelig også noen hypoteser om hva som kan ha skjedd, men det er ingen indikasjoner på at han har forlatt Kyrksæterøra eller at det har skjedd en straffbar handling, sier Vassli.

 

Eritreeren, som er elev ved Hemne videregående skole men bosatt på Frøya, forsvant fra hybelen sin i Kyrksæterøra sentrum onsdag 20. desember. Hybelverten er den siste som man med sikkerhet vet hadde kontakt med savnede. Det skjedde ved 10-tiden denne dagen.

Én person har i ettertid gjort en observasjon i området fra Støa til Storøya, men denne observasjonen er usikker.

 

Av May S. Bjørkaas

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Comments

comments