Error, no Ad ID set! Check your syntax!
Hjem   >   Kultur   >   Festhelg på Magerøya
Det nye selskapsområdet ved Magerøya er arena når blant andre Charlotte Audestad besøker øya lørdag. Foto: Magerøya Gjestgiveri

Det nye selskapsområdet ved Magerøya er arena når blant andre Charlotte Audestad besøker øya lørdag. Foto: Magerøya Gjestgiveri

Festhelg på Magerøya

 

HEMNE: Førstkommende lørdag besøker Charlotte Audestad Magerøya. Det gjør også Richard Burgess og Kirsten Eggen. Med andre ord en musikalsk dag og kveld ved det gamle handelsstedet.

 

Det nye selskapsområdet på Magerøya er arena når Charlotte Audestad byr på konsert lørdag ettermiddag.  Charlotte er en velkjent artist og låtskriver fra Hitra og har et skråblikk på hverdagen og densutfordringer. I 2013 utga hun debutalbumet «På feil si’ av vei’n». Året etter kom «Livet e for kort te å bare ha det greit», og begge album har fått god mottakelse fra publikum og presse.

Charlotte Audestad byr på konsert lørdag ettermiddag.

Charlotte Audestad byr på konsert lørdag ettermiddag.

Audestad etterfølges av Richard Burgess og Kirsten Eggen. Duoen presenterer et program av viser og instrumentalmusikk med saltsmak. Det blir hjemlengsel og utferdstrang, kjærlighet og sjøsyke, trofaste kvinner og svikefulle galleonsfigurer. Landfaste shanties og tørrlagte drikkeviser kan også forekomme, og det blir rikelig anledning til å synge med.

 

– Vi kommer også til å vise kampen mellom Rosenborg og Molde på storskjerm, og serverer selvfølgelig mat og drikke hele dagen, sier Henrik Hays Nielsen ved Magerøya Gjestgiveri.

 

– Det nye selskapsområdet gir ly for været. Vi har varmelamper og vi har hengt opp seil over og rundt hovedscenen, samt satt opp flere partytelt. Og vi har tak over skjenke- og serveringsområdene. Blir det regn er det ikke noe problem, sier Hays Nielsen.

 

Båtskyss til og fra Magerøya er oppsatt fra klokka 13 til og med 02.30.

 

Av May S. Bjørkaas

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Comments

comments