Error, no Ad ID set! Check your syntax!
Hjem   >   Nyheter   >   Inviterer til pokermesterskap
Fra venstre Åge Røvik, Hermann Breivik, Erling Kårøy, Johannes Gjerde, Emil Solberg og Per Morten Nygård inviterer til Hemnemesterskap i poker førstkommende lørdag. Arkivfoto.

Fra venstre Åge Røvik, Hermann Breivik, Erling Kårøy, Johannes Gjerde, Emil Solberg og Per Morten Nygård inviterer til Hemnemesterskap i poker førstkommende lørdag. Arkivfoto.

Inviterer til pokermesterskap

HEMNE: Tidenes andre Hemnemesterskap i poker arrangeres førstkommende lørdag. Hemne pokerklubb er klare ved bordene, og rundt 50 forhåndspåmeldte har meldt sin ankomst.

 

 

Hemnemesterskapet i poker er gratis, og et forsøk på å rekruttere flere til å spille.

– Du trenger ikke å kunne noe på forhånd. Det er litt av vitsen med arrangementet – at flere skal lære seg poker. Så vi er klare for å lære bort det vi kan. Ferske så vel som drevne pokerspillere er hjertelig velkomne, sier president i Hemne pokerklubb, Emil Solberg.

 

Lørdag klokka 12 braker det løs, men du kan også møte opp på såkalt sen registrering.

– Det vil si senest klokka 16. Alt etter hvor mange som deltar så blir det nok pokerspill til langt ut på natta. I fjor ble vinneren kåret etter midnatt, og vi både håper og tror vi får flere deltakere i år. Så det vil nok gå noen timer, mener Solberg, som faktisk startet klubben i 2009.

Etter den tid har pokerklubben møttes rundt pokerbordet en gang i måneden.

 

Næringslivet i Hemne har sponset premier til en verdi av 30.000 kroner, og mesterskapet er et såkalt Freroll-mesterskap hvor det spilles No limit Texas Hold’em.

 

Texas Hold’em (ofte kun omtalt som Hold’em) er nåtidens mest populære og mest spilte variant av poker. No-limit versjonen av spillet er hovedattraksjon for store pokerturnering som World Series of Poker, World Poker Tour og European Poker Tour. Til tross for at det teoretisk sett kan spilles av så mange som 22 spillere samtidig, er det mest vanlig med to til ti spillere.

 

Mesterskapet arrangeres ved Hotell Koselig, og Hemne pokerklubb håper mange finner veien dit.

– I fjor hadde vi 62 deltakere. I år satser vi på enda flere, avslutter Solberg.

 

Av May S. Bjørkaas

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Comments

comments