Error, no Ad ID set! Check your syntax!
Hjem   >   Nyheter   >   Klart for ny Fjordcup
10. juni er det igjen klart for «Ein kjiv Fjordcup», og primus motor Jon Arne Engvik håper på rekorddeltakelse. Arkivfoto.

10. juni er det igjen klart for «Ein kjiv Fjordcup», og primus motor Jon Arne Engvik håper på rekorddeltakelse. Arkivfoto.

Klart for ny Fjordcup

HEMNE: Kjivingan FC, i samarbeid med Fjordkulturdagan, åpner nå påmeldingen til årets fjordcup.

 

«Ein kjiv Fjordcup» arrangeres i år for sjette gang, og grunnlegger for Kjivingan FC, Jon Arne Engvik, håper på stor deltakelse til det han karakteriserer som en uhøytidelig cup hvor det sosiale aspektet står høyt.

– Vi legger lista så lav at den eksisterer ikke – her er det mest trim og moro. Med tanke på at vi har hatt med lag bestående av utdrikningslag så sier det seg selv at dette er mest artisheit, ler Engvik som i fjor kunne notere rekorddeltakelse på over 100 spillere.

 

– Vi håper selvfølgelig på minst like mange i år, og så langt er fire lag påmeldt til cupen, sier Engvik.

 

– Vi legger lista så lav at den eksisterer ikke

 

Cupen arrangeres over samme lest som tidligere med både A, B og C-sluttspill. Og Engvik håper damene kjenner sin besøkelsestid.

– De siste to årene har det faktisk vært med rene damelag, men vi håper enda flere damer melder seg på. Blir det mange nok kan vi kanskje få til en egen liga også, mener Jon Arne og sender oppfordringen til alle fotballglade damer.

 

Pokal, heder og ære venter vinnerne av cupen, men det legges også opp til konkurranser underveis hvor det lokkes med gode premier   blant annet en signert Rosenborg-skjorte.

– Vi planlegger to konkurranser; en av dem går ut på å skyte over tverrliggeren, mens i den andre skal du treffe en pinne på 25 meters hold. Premiene er ikke helt avklart ennå, men det blir verdt å delta, mener Jon Arne.

 

Det planlegges også litt underholdning i form av en knøttekamp mellom Vinjeøra og Kyrksæterøra.

– Vi håper å få til dette men venter på tilbakemelding fra KIL/Hemne på dette tidspunktet, forklarer Engvik.

 

Deltakeravgiften er på 500 kroner per lag. I tillegg må hver deltaker betale 100 kroner i inngang til Fjordkulturdagan.

– Vi synes det er en grei fordeling og da får Fjordkulturdagan i tillegg en oversikt over hvor mange som betaler seg inn, mener Engvik, og henstiller hemnværinger og andre om å melde seg på årets utgave av cupen som arrangeres lørdag under Fjordkulturdagan på Vinjeøra.

 

Av May S. Bjørkaas

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Comments

comments