Error, no Ad ID set! Check your syntax!
Hjem   >   Nyheter   >   Leder NM etter første runde
Henrik Wahl i aksjon under NM sist helg. Pressefoto.

Henrik Wahl i aksjon under NM sist helg. Pressefoto.

Leder NM etter første runde

HEMNE: Henrik Wahl leder NM i MX2 etter første runde i Molde.

– Jeg er veldig fornøyd med egen innsats, og stolt over å motta den røde plaketten, sier Henrik Wahl etter søndagens sammenlagtseier.

 

 

Wahl kjørte siste helg den første av i alt tre runder i NM i motocross. Han kjørte både i klassen MX1 og MX2. Men det var i klassen MX2 at hemnværingen gjorde det aller best.

– Lørdag kjørte jeg i klassen MX1. Jeg vant tidskvalifiseringen og også det første heatet. I heat to endte jeg imidlertid på andreplass, og ble sammenlagt nummer to i klassen. Søndag kjørte jeg MX2, og vant begge heatene. Så jeg er veldig fornøyd med innsatsen, sier Henrik som dermed leder NM i denne klassen.

 

– Henrik har trent knallhardt i vinter og har blant annet vært tre perioder i Spania med landslaget. Allerede i mars deltok han på årets første EM-runde i Spania og kvalifiserte seg direkte til finalen med nesten 100 deltakere. Dessverre er de for dyrt å kjøre EM-runder så han har stått over flere runder, men vi håper å til et par i løpet av sesongen. Han har også deltatt i det svenske mesterskapet to ganger. I helga var det imidlertid NM og Henrik gjennomførte et utrolig godt løp og innkasserte en fullt fortjent seier i en knallhard klasse, sier pappa og trener Roger Wahl.

Henrik Wahl leder NM i klassen MX2 etter første runde. Foto: privat

Henrik Wahl leder NM i klassen MX2 etter første runde. Foto: privat

Neste NM-runde arrangeres 30.juni til 1.juli i regi Re Motorsportklubb.

 

Av May S. Bjørkaas

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Comments

comments