Error, no Ad ID set! Check your syntax!
Hjem   >   Nyheter   >   Leting etter 23-åring pågår for fullt
Har du sett denne mannen? 23-åringen har vært savnet siden onsdag, og politiet ber folk som har opplysninger om å ta kontakt.

Har du sett denne mannen? 23-åringen har vært savnet siden onsdag, og politiet ber folk som har opplysninger om å ta kontakt.

Leting etter 23-åring pågår for fullt

HEMNE: Leteaksjonen etter den savnede 23-åringen som ble meldt savnet onsdag pågår for fullt. Politiet har nå gått ut med bilde av den savnede.

 

-Leting har nå pågått siden i går, og fortsetter utover dagen i dag. Ny innsatsleder er på plass på Kyrksæterøra torsdag morgen, og vi har tre andre enheter som jobber taktisk, to hundeførere og det foregår i tillegg etterretning både i Hemne og på Frøya. Det er opprettet en etterforskningsledelse som koordineres via operasjonssentralen i Trondheim, sier operasjonsleder Kamilla Engen.

Den savnede 23-åringen har oppgitt to bostedsadresser, og skal angivelig være bosatt på Frøya men ha hybel i Hemne da han er elev ved Hemne Videregående skole.

 

Også Røde Kors samt FIG (Sivilforsvarets fredsinnsatsgruppe) Hemne og Orkdal deltar i letingen, og dykkere fra brannetaten er nå rekvirert for søk.

-Håpet er at vi finner ham i live. Vi har vært kontaktet av venner og omgangskrets som har stilt seg disponible, men foreløpig har vi ikke benyttet oss av hjelp fra dem. Men vi setter stor pris på at folk ønsker å hjelpe, sier Engen.

 

Mannen ble sist sett onsdag ved 10-tiden.

-Vi har nå også mottatt opplysninger om at han muligens skulle tilbringe jula på Hitra, så vi undersøker også koblinger dit. Ting tyder imidlertid på at han fortsatt er i Hemne så vi fortsetter søket. Vi har lite opplysninger men jobber både med søk og etterretning. Så vidt vi vet har 23-åringen flyktningstatus, sier innsatsleder Kenneth Flack ved politiet.

Han ber folk som kan ha opplysninger om å ta kontakt med politiet på telefon 02800 eller med lokalt lensmannskontor.

-Den savnede er 173 centimer høy og slank. Det er det vi har å gå etter da vi er usikre på hvilke klær han kan ha på seg. Folk på Kyrksæterøra og omegn bes om å sjekke hager og lagringsområder på sine eiendommer, og ta kontakt hvis de har opplysninger, sier Flack.

 

Av May S. Bjørkaas

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Comments

comments