Error, no Ad ID set! Check your syntax!
Hjem   >   Nyheter   >   Lothepus til Hemne
12. april besøker Lothepus Hemne. Foto: Stian Servoss.

12. april besøker Lothepus Hemne. Foto: Stian Servoss.

Lothepus til Hemne

HEMNE: Skytebas og rikskjendis Lothepus fra Hardanger, kjent fra tv-serien «Fjorden Cowboys» og «Kjendis-Farmen» tar turen til Hemne 12. april.

 

 

Ved siden av håndtering av dynamitt, store maskiner og et liv på kanten er Lothepus, eller Leif Einar Lothe som han egentlig heter, også artist.

 

Han reiser land og strand rundt og trekker fulle hus, og på fremste rad står tenåringsjenter skulder ved skulder med lastebilsjåfører.

 

To plateutgivelser har det blitt. «Sallaren» i 2009 og «Cowboyhjerte» i 2014.

 

Musikkarrieren startet egentlig med et veddemål. Søstra til Leif Einar utfordret ham til å synge offentlig, vel vitende om at han var så redd for dette at han trolig ville tape veddemålet. Men Lothepus stilte opp i gammelbutikken på Måge og sang for et knippe sambygdinger.

 

Synge skal han også gjøre når Hemne Hotell arrangerer fest 12. april. Med seg i bandet har han Vidar Berge, Alvin Vestrheim, Ove Gaassand og Krister Andersson.

 

Det er kun forhåndssalg av billetter til arrangementet.

– Billetter må kjøpes på forhånd hos oss, sier Ann Marit S. Hofset ved Hemne Hotell, som forventer rundt 400 publikummere.

– Vi flytter om litt og vil ha to barer for anledningen slik at det blir bedre plass. Vi setter allikevel en grense for hvor mange vi slipper inn av sikkerhetsmessige grunner, sier Hofset.

 

I tillegg til Lothepus skal G-Strings sørge for musikk fra scenen denne kvelden.

 

Av May S. Bjørkaas

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Comments

comments