Error, no Ad ID set! Check your syntax!
Hjem   >   Kultur   >   – Meld deg på!
10.trinn ved Sodin skole er medarrangør for årets utgave av UKM og oppfordrer enda flere til å melde seg på. Her sammen med rådgiver ved Sodin skole, Egon Ringset og Gunn-Hilde Opsal fra Hemne kommune.

10.trinn ved Sodin skole er medarrangør for årets utgave av UKM og oppfordrer enda flere til å melde seg på. Her sammen med rådgiver ved Sodin skole, Egon Ringset og Gunn-Hilde Opsal fra Hemne kommune.

– Meld deg på!

HEMNE: Oppfordringen kommer fra tiende årstrinn ved Sodin som håper enda flere melder seg på årets utgave av UKM.

 

 

Tiende trinn ved Sodin samarbeider med Hemne kommune og enhet for kultur om årets UKM (Ung kultur møtes).

Elevene skal ha ansvaret for blant annet matservering og scene, og skal sørge for at de lokale nettsidene er oppdaterte. Og inntektene skal gå til Englandstur for elevene.

 

I skrivende stund er rundt 6 innslag påmeldt, og nå håper arrangøren og elevene at flere melder seg på innen fristen 15. februar.

– Det er helt normalt at mange kommer til like før fristen går ut, men vi oppfordrer allikevel flere til å melde seg på. Og vi ønsker oss varierte innslag og bidrag; vi ønsker oss kunst, foto, drama – vær kreativ. Hva med fotballtriksing? Vi har oppfordret blant andre Hemne Turnforening og russen om å bidra, og håper på mange forskjellige innslag, sier Gunn-Hilde Opsal i kultur og næring ved Hemne kommune, og legger til at det tradisjonelt er god oppslutning om UKM i Hemne.

 

– Det blir fort 6-700 publikummere med smått og stort denne kvelden, mener Opsal.

 

UKM i Hemne går av stabelen 1. mars. I Hemne kan du delta fra du er 10 år, men det er først fra du er 13 år at du kan konkurrere og gå videre til fylkesmønstringen. Øvre aldersgrense er 20 år.

 

Om UKM

UKM (Ung Kultur Møtes) er et nettverk av små lokale festivaler hvor ungdom kan delta med alle slags kulturuttrykk. Hver kommune sender ungdommer videre til en fylkesmønstring som representanter for sin kommune. Hvert fylke sender i neste omgang ca. 30 deltakere til den nasjonale UKM-festivalen.

Du kan delta på UKM fra det året du fyller 13, og til det året du fyller 20.

Hvis du er med i en gruppe, må halvparten av gruppa være mellom 13 og 20 år.

 

Av May S. Bjørkaas

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Comments

comments