Error, no Ad ID set! Check your syntax!
Hjem   >   Nyheter   >   MX-camp for jenter
Stamnesdalen motorsportsenter er arena for MX-camp for jenter førstkommende helg. Arkivfoto

Stamnesdalen motorsportsenter er arena for MX-camp for jenter førstkommende helg. Arkivfoto

MX-camp for jenter

HEMNE: Førstkommende helg arrangeres det MX-camp for jenter ved Stamnesdalen motorsportsenter. Målet er å sørge for rekruttering innen sporten – spesielt med tanke på jenter.

 

I skrivende stund er 30 jenter påmeldt til motocrosscampen førstkommende helg, og initiativtaker Marianne Falkmo er godt fornøyd med interessen.

– Jeg må si jeg er utrolig stolt. Vi blir en fin gjeng med god spredning på alder – fra 7 til 40 år, og vi har satt påmeldingsavgiften så lav at alle skal ha mulighet til å delta – om de aldri har kjørt cross-sykkel før eller er verdensmestere, sier Falkmo.

 

Hovedmålet med arrangementet er å rekruttere enda flere jenter til sporten, og i tillegg ha fokus på samhold.

– Fokus på samhold skal vi ha blant annet gjennom aktiviteter både på og utenfor banen. Vi har vært så heldige å få med oss Thea Johansen fra landslaget som hovedtrener. Hun har i samarbeid med sin trener satt opp et treningsopplegg for oss disse to dagene så dette blir gøy, mener Falkmo.

 

Deltakerne kommer fra hele landet – fra Mo i Rana i nord til Koppang i sør.

– Det blir stadig flere og flere jenter som kjører motocross, og at det nå blir arrangert en slik helg i Hemne er stort, mener Falkmo, og mener hyppige arrangement og økt interesse for sporten generelt bidrar til å holde anlegget i Stamnesdalen i god stand.

 

Av May S. Bjørkaas

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Comments

comments