Error, no Ad ID set! Check your syntax!
Hjem   >   Nyheter   >   – Nå har vi snurrestoler
Ola Hyttnes Sødal, Erika Aunli og Lillian Nathalie Vognild Haugbjørg synes det er utrolig fint å flytte inn i nye klasserom. Mest begeistret er de over at de har snurrestoler.

Ola Hyttnes Sødal, Erika Aunli og Lillian Nathalie Vognild Haugbjørg synes det er utrolig fint å flytte inn i nye klasserom. Mest begeistret er de over at de har snurrestoler.

– Nå har vi snurrestoler

HEMNE: Mandag og tirsdag denne uka flyttet barneskoletrinnet ved Sodin skole inn i nye klasserom hvor mellomtrinnet tidligere holdt til. Lokalene er modifisert og pusset opp, og elevene stortrives på nytt tilholdssted.

 

Det er tirsdag og det aller meste er flyttet fra den gamle barneskolen til nye og lyse lokaler. Flyttingen feires blant annet med is og filmtitting, og en ting er elevene enige om:

– Det er så fint her!

Vi slår av en prat med tre elever i klasse 3A om den nye skolehverdagen.

– Vi begynte å flytte inn hit mandag. Vi har flyttet klærne våre, alt vi hadde i hyllene og litt møbler. Men vi har hatt fri i friminuttene da. Og så har vi vasket hyller og satt på navnelapper, forteller Ola Hyttnes Sødal, Lillian Nathalie Vognild Haugbjørg og Erika Aunli.

Erika presiserer at hun har vært i Se og Hør og har litt greie på journalister og media.

– Før hadde vi et bittelite klasserom i biblioteket. Nå har vi et stort og fint klasserom. Og vet du hva – vi har snurrestoler. Og de kan kjøres opp og ned. Men læreren sier vi ikke skal kjøre stolen opp og ned så mye da, påpeker de tre som egentlig føler at de bare er besøk ennå.

– Men vi venner oss nok til at det er her vi skal være etter hvert. Forresten du; nå har vi en vask som virker også. Og den slår seg på av seg selv. Er ikke det litt rart, påpeker de tre tredjeklassingene og legger til at de stortrives i nye lokaler.

– Jeg savner litt alle de morsomme bøkene som var i biblioteket der vi hadde klasserom før, men jeg får sikkert låne noen. De vi har i det nye klasserommet er litt kjedelige, mener Lillian Nathalie.

 

I gangen møter vi Erlend Midtlyng Hovden, Petter Lenes Forslund og Jonas K. Gundersen.

– Vi feirer at vi har fått nytt klasserom. Det har vært fint å flytte, påpeker de tre guttene fra andre og tredje klassetrinn, og feirer med is.

Erlend Midtlyng Hovden, Petter Lenes Forslund og Jonas K. Gundersen feirer innflyttingen med is.

Erlend Midtlyng Hovden, Petter Lenes Forslund og Jonas K. Gundersen feirer innflyttingen med is.

Avdelingsleder for 1. til 3.trinn, Elisabeth Øverby, tror flyttingen er positiv for alle.

– Under ombyggingen har vi vært spredd litt overalt. Nå er vi endelig på plass, og hverdagen blir enklere både for lærere og elever. Vi er samlet, har egne grupperom og det er lettere å samarbeide. Det gir nye muligheter, mener Øverby.

 

Elevene ved mellomtrinnet som tidligere hadde klasserom her har flyttet inn i den nybygde F-fløya.

Den gamle barneskolen er nå tømt og skal bygges om. Her vil administrasjon samt SFO holde hus når ombyggingen er ferdig.

Dagens administrasjonsfløy med lærerrom skal også restaureres og være ferdigstilt 1.juli i år.

 

Av May S. Bjørkaas

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Comments

comments