Error, no Ad ID set! Check your syntax!
Hjem   >   Nyheter   >   Nå kan du kjøpe deg en stol i storhallen
Olav Magnus Stamnestrø, Lina Dalum Sødahl og Geir Hansen håper mange i Hemne ønsker å få navnet sitt på en stol i den nye storhallen.
– Vi opplever en fantastisk positivitet, og tror mange ser verdien av å få på plass en slik hall i Hemne, mener de tre.

Olav Magnus Stamnestrø, Lina Dalum Sødahl og Geir Hansen håper mange i Hemne ønsker å få navnet sitt på en stol i den nye storhallen. – Vi opplever en fantastisk positivitet, og tror mange ser verdien av å få på plass en slik hall i Hemne, mener de tre.

Nå kan du kjøpe deg en stol i storhallen

HEMNE: Sist uke gikk startskuddet for kronerulling øremerket stoler i den nye storhallen i Ånesøyan.

 

Om lag 500 stoler skal på plass i en teleskoptribune i storhallen. Og det koster.

– Derfor loddet vi stemningen for en kronerulling da vi hadde årsfest og kick-off, og tilbakemeldingene var utrolig positive. Allerede da signaliserte flere at de kunne tenke seg å bidra. Derfor starter vi nå en kronerulling hvor alle som ønsker det kan være med å bidra – både privatpersoner og bedrifter. Ser du verdien av en storhall i Hemne så kan du på denne måten bidra, forklarer Olav Magnus Stamnestrø i komiteen som nå tar seg av kronerullinga.

Med seg på laget har han Lina Dalum Sødahl og Geir Hansen.

 

Inngangssummen for å få navnet sitt på en stol i den nye hallen er 5.000 kroner. Og navnet vil stå i ti år.

– Det høres kanskje mye ut, men det koster selvfølgelig å få på plass stoler. Og en kan for eksempel gå sammen med flere. Kanskje kan en familie kjøpe en stol, kanskje tippelaget eller syklubben kan gjøre det i fellesskap. Ønsker en å bidra uten å få navnet sitt på stolen er også det selvfølgelig mulig, sier de tre.

 

– En trenger heller ikke å betale 5.000 i ett jafs, men betale i avdrag. For eksempel 500 i måneden i ti måneder, forklarer Lina Dalum Sødahl.

 

De tror mange ser verdien av og betydningen den nye hallen vil ha for bygda og for hemnværingene.

– En slik hall kan brukes til mye mer enn fotball og friidrett, og den har sikkert mange muligheter vi ikke ser ennå. Det er egentlig et eventyr at det nå blir realisert. KIL/Hemne vil med en storhall også spare reiseutgifter. I dag er mange treninger lagt til Trondheim. Med en hall på plass sparer en ikke bare reiseutgifter men en får også en motsatt situasjon. Nå kan utenbygds lag komme hit for å trene. Uavhengig av vær og årstid. En sparer også tid og penger på å holde kunstgressbanen åpen vinters tid. Her legges det ned mye arbeid, og snørydding og salting tærer på banen, mener Olav Magnus Stamnestrø, og legger til at de opplever en utrolig positivitet for den nye hallen i Hemne.

– Både kommune, næringsliv og hemnværingene er fantastisk positive. De som har jobbet med dette over lang tid fortjener skryt. En ting er å planlegge en slik hall – en annen ting er å realisere det. Det er en bragd, mener de tre ildsjelene.

 

I disse dager sendes utfordring om kronerulling ut per mail og sms til flere.

– Alle som tidligere har meldt interesse vil også nå bli kontaktet. All informasjon finnes på KIL/Hemne sine nettsider. Her kan du registrere deg, og også utfordre flere. I tillegg oppdateres summen på kronerullinga fortløpende, og du vil finne fakta om storhallen her, avslutter de tre.

 

Av May S. Bjørkaas

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Comments

comments