Hjem   >   Næringsliv   >   Ressurssenteret skal drive næringsforumet
Willy Merkesnes har vært daglig leder i HNF gjennom mange år, men har nå gått av med pensjon. Næringsforumet skal nå drives av Hemne Ressurssenter inntil en ny løsning kommer på plass.

Willy Merkesnes har vært daglig leder i HNF gjennom mange år, men har nå gått av med pensjon. Næringsforumet skal nå drives av Hemne Ressurssenter inntil en ny løsning kommer på plass.

Ressurssenteret skal drive næringsforumet

HEMNE: Willy Merkesnes, som har vært daglig leder i Hemne Næringsforum gjennom mange år, har gått av med pensjon. Hemne Ressurssenter er nå innleid for å videreføre arbeidet.

 

Etter at Hemne Næringshage ble nedlagt i fjor har Willy Merkesnes vært innleid i Hemne Næringsforum for å utføre administrativt arbeid. Hemne Næringsforum har også hatt en dialog med Halsa Næringsforening om fremtidig organisering i kjølvannet av kommunereformen.

– Halsa velger å fortsette på egen hånd inntil videre, og styret i Hemne Næringsforum har derfor besluttet å sette bort administrasjonen av forumet til Hemne Ressurssenter inntil videre. Hemne Ressurssenter har lenge vært en god samarbeidspartner for forumet ved kursavvikling og lignende, og vi er overbevist om at dette vil bli en god løsning til vi igjen blir i posisjon til å ansette egen daglig leder, sier styreleder i Hemne Næringsforum Erik Snekvik i en pressemelding.

 

Hemne Ressurssenter er innleid i 40 prosent stilling, og det er Ingrid Hoftun og i hovedsak Tora Vaagan Hofset som vil utføre arbeidet. Kontoret ligger fra nå av i Sagatun, og har åpent mandag, tirsdag og onsdag.

– Hemne Næringsforum vil fortsette å arrangere fredagsfrokoster og storbedriftsforum framover, men vil også komme på banen med nye ting og ny organisering etter hvert. Det skjer fantastisk mye bra i Hemne for tiden, og næringsforumet vil være en sentral aktør for næringslivet også i tiden som kommer, mener Snekvik.

 

Av May S. Bjørkaas

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Comments

comments