Error, no Ad ID set! Check your syntax!
Hjem   >   Nyheter   >   Spillerflukt i KIL/Hemne
Brynjar Snekvik (til høyre) forlater nå KIL/Hemne sammen med flere andre spillere.

Brynjar Snekvik (til høyre) forlater nå KIL/Hemne sammen med flere andre spillere.

Spillerflukt i KIL/Hemne

HEMNE: KIL/Hemnes A-lag herrer opplever nå en spillerflukt. Hele åtte spillere slutter eller er usikre på om de fortsetter.

 

 

Trenerduoen Ole Johan Helland og Daniel Krogstad har litt av en jobb og et puslespill foran seg før sesongstart. Hele åtte spiller på KIL/Hemne MSA slutter eller er usikre på om de fortsetter.

 

Brynjar Snekvik har meldt overgang til Byåsen, mens Gard Killingberg skal spille for Tillerbyen fra årets sesong. Ørjan Valstrand flytter til Oslo for å studere, og vil heller ikke spille for KIL/Hemne kommende sesong. Martin Fjeldvær går sannsynlig tilbake til moderklubben Vanvikan, mens Morten Ohren velger å legge opp.

I tillegg er både Bjørnar Solberg, Martin Solem og Mads Henriksen usikre på om de fortsetter.

– Jeg må nå ha en ny runde med de som er usikre, så får vi se. Men vi må nok legge om strategien hvis alle disse forsvinner. Veien til opprykk blir i alle fall mye lenger, mener hovedtrener Ole Johan Helland.

Totalt åtte spillere kan forsvinne fra KIL/Hemne MSA kommende sesong. Trenerduoen Helland/Krogstad har derfor litt av et puslespill å legge før sesongstart. Arkivfoto

Totalt åtte spillere kan forsvinne fra KIL/Hemne MSA kommende sesong. Trenerduoen Helland/Krogstad har derfor litt av et puslespill å legge før sesongstart. Arkivfoto

Nå må han hente inn nye spillere, og en del juniorspillere er i kikkerten.

I tillegg har nå spillere blant annet fra Aure trent litt med Hemne-laget.

– Andreas Råket er aktuell – han har også spilt på juniornivå for KIL/Hemne tidligere, og er nå tilbake fra førstegangstjeneste. Også Håvard Bakken kan være et aktuelt navn. I tillegg har vi Tommy Vaag. Og vi har spillende trenger Daniel Krogstad som forsterkning i laget. Men vi er litt tilbake til start. Med så mange utskiftninger vil det ta tid å «sette» laget, mener Helland, og vil trolig senke ambisjonsnivået noe for kommende sesong.

 

– Vi får se hva som skjer når det er avklart hundre prosent med spillerne som nå er usikre, avslutter Helland.

 

KIL/Hemne jobbet hardt siste sesong for å kvalifisere seg til kommende sesongs spissede 3.divisjon, men tapte slaget på målforskjell og spiller dermed i 4.divisjon fra sesongstart.

 

Av May S. Bjørkaas

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Comments

comments